ЗАВРШЕНО КАДЕТСКО ПРВЕНСТВО ВОЈВОДИНЕ У НОВОМ САДУ!!!

АЛИГАТОРИ ОСВОЈИЛИ ПРВО МЕСТО БЕЗ ПОРАЗА, ЕКИПА МУСТАНГС WХИТЕ ЗАСЛУЖЕНО ДО СРЕБРА!!!

ВОША НА КРАЈУ БРОНЗАНА ЗБОГ БОЉЕГ КРАЈЊЕГ СКОРА ИСПРЕД НАЈПРИЈАТНИЈЕГ ИЗНЕНАЂЕЊА ТУРНИРА ЕКИПЕ МУСТАНГС БЛУЕ!!!

Сјајан „пролећни“ дан у сред касне јесени у Новом Саду донео нам је фантастичне услове за игру и фантастичну прилику да једним лепим софтбол догађајем ставимо тачку на такмичарску сезону 2018. која је била једна од најуспешнијих у историји клуба.

На турниру је учествовало 10 тимова из неколико места у Војводини и преко 100 такмичара од којих је више од 80% њих одиграло свој први софтбол турнир.

Алигатори су очекивано освојили прво место и то без пораза, али су по први пут после дужег времена у Србији имали солидну конкуренцију у екиама Мустангс Wхите, Воше и Мустангс Блуе које су освојиле друго, треће и четврто место.

На турниру смо присуствовали и дефинитивном сазревању појединих кандидата за кадетску репрезентацију Србије као и сјајној представи неких новајлија који су одличним играма скренули пажњу на себе.

За најбољег играча ( МВП ) турнира проглашена је Дарија Спасојевић које је после дуже стагнације показала видан напредак у свим елементима игре и тиме објединила титулу најбољег играча и на првенству Војводине и на првенству Србије.

За најбољег дефанзивца проглашена је Дејана Дамјановић, а за најбољег ударача турнира фантастична Мартина Ђурковић обе из екипе Мустангс Wхите.

За најбољег новајлију проглашен је Алекса Шупица из екипе Мустангс Блуе док је за играча који је највише напредовао проглашена Наташа Сендерак из екипе Аллигаторс.

Посебну захвалност за помоћ у организацији овог догађаја изразио бих менаџеру екипе Wилд Догс господину Вукашину Симоновићу и председнику бејзбол и софтбол клуба Војводина из Новог Сада господину Горану Стефановићу.

Свака част свима на приказаној игри и понашању, сви смо поносни на вас!

6 децембра, 2018

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *