ЗА ВИКЕНД ОДРЖАН ВИДОВДАНСКИ ТРОФЕЈ ГРАДА СОМБОРА У СОФТБОЛУ!!!

МУШКИ ТИМ АЛИГАТОРА ОСВОЈИО ЗЛАТО, СРЕБРО ЈЕ ПРИПАЛО ЖЕНСКОМ ТИМУ АЛИГАТОРА, ДОК ЈЕ БРОНЗАНУ МЕДАЉУ ОСВОЈИО ТИМ МУСТАНГС WХИТЕ!

У РЕВИЈАЛНОМ МЕЧУ МУШКИ ТИМ АЛИГАТОРА НАДИГРАО ЛЕГЕНДЕ АЛИГАТОРА И СЛАВИО РЕЗУЛТАТОМ 6:4!!!

Сјајан софтбол дан у Сомбору. На Видовданском трофеју града Сомбора у софтболу учествовало је чак 8 тимова из целе Војводине који су се такмичили у категорији У16. Алигатори су баш на Видовдан прославили свој 10. рођендан тако да ће овај турнир вероватно постати једна лепа традиција. Поред такмичарских тимова, на овом турниру су учествовале и легенде Алигатора које су у протеклих 10. година браниле боје нашег клуба и освајали домаће и међународне трофеје. У ревијалној утакмици која је одиграна у паузи и то пре четвртфиналних борби, садашњи мушки тим Алигатора је славио резултатом 6:4.

Што се такмичарског дела турнира тиче ту није било много изненађења. Алигатори су освојили прво место и то без пораза док је женски тим Алигатора морао да се задовољи сребром. Бронзану медаљу освојио је тим Мустангс Wхите који је у веома занимљивом мечу савладао фантастичну екипу Догс која је такмичење у групној фази завршила са све три победе.

Поред веома занимљивих утакмица публика је јуче могла да ужива у веома занимљивом такмичењу под називом скиллс цхаленге у коме су се тимови такмичили у трчању по базама и у брзом бацању лоптице.

Такмичење у трчању по базама освојила је екипа Алигатора док је такмичење у брзом бацању лоптице освојила екипа Аллигаторс Гирлс.

КОНАЧАН ПЛАСМАН:

1) Аллигаторс

2) Аллигаторс Гирлс

3) Мустангс Wхите

4) Догс

5) Тигерс

6) Пиратес

7) Мустангс Блуе

? Цоwбоyс

ИНДИВИДУАЛНА ПРИЗНАЊА:

1) Најбољи играч ( МВП ) – Немања Родић ( Аллигаторс )

2) Најбољи одбрамбени играч – Огњен Бабић ( Аллигаторс )

3) Најбољи ударач – Милана Верлић ( Аллигаторс Гирлс )

4) Најбољи новајлија ( Роокие ) – Марта Дедић ( Мустангс Wхите )

5) Најагресивнији басе руннер – Дејана Дамјановић ( Догс )

6) Играч који је навише напредовао – Алекса Гајчин ( Мустангс Wхите )

6 децембра, 2018

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *